Obavijest o identifikaciji etažnih jedinica upisanih u KPU kod »Općinskog suda TUZLA« u okviru projekta »Usklađivanja katastra i zemljišnih knjiga u katastarskoj općini Tuzla_IV

Obavještavamo vas da će firma Gauss d.o.o. Tuzla u okviru projekta »Usklađivanja katastra i zemljišnih knjiga u katastarskoj općini Tuzla_IV« provesti postupak identifikacije stambenih jedinica upisanih u knjigu položenih ugovora (KPU) kod općinskog suda Tuzla. Očekuje se od svih vlasnika etažnih jedinica koje su predmet ovog projetka da omoguće službenim osobama identifikaciju etažne jedinice i dokaz o vlasništvu iste ukoliko bude potrebno.

 

Vlasnici etažnih jedinica o svim detaljima i osobama sa akreditacijom koje će provoditi identifikaciju mogu se informisati u  prostorijama firme Gauss d.o.o. na adresi Stupine B2 Tuzla, u prostorijama Službe za geodetske i imovinsko-pravne poslove Tuzla, Općinskog suda Tuzla (ZK ured) i MUP-u TK-a, te kod Predsjednika kućnih savjeta u stambenim zgradama.

Identifikacija predmetnih stanova će se provoditi radnim danima i vikendom u periodu od 09:00 – 17:00 sati.

 

Molimo građane da nakon izvršene identifikacije od strane akreditiranih osoba, da svako sumljivo ponašanje u smislu predstavljanja lica, prijave i o tome obavijeste MUP TK, na broj:  122. (Policiska stanica zapad 035 270 666).

 

Služba za geodetske i imovinsko-pravne poslove Grada Tuzla