GAUSS konferencija o Location Intelligence (LI)

Pozivnica 2018

 

Poštovani,


           Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da rezervišete vrijeme i pridružite nam se na našoj konferenciji “ Lokacijska inteligencija ”, koja će se održati 10. maja 2018. g. U hotelu „Mellain” u Tuzli sa početkom u 09:30 sati.

          GAUSS ponovo organizuje GIS konferenciju sa namjerom okupljanja korisnika i zainteresovanih za geoinformacione sisteme i prostorne baze podataka. Cilj konferencije je da približi GIS tehnologije širem krugu zainteresovanih i podijeli novosti iz ove oblasti.


          Ova konferencija predstavlja priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava u izgradnji i korištenju geoinformacionih sistema. Na konferenciji će uzeti učešće poznati svjetski vendori: Pitney Bowes Software, Oracle, Microsoft, Trimble Instruments (Spectra Precision) i SatLab.


          U okviru konferencije će biti realizovana dva demo centra:
   1. za opremu: GPS mobilni i profesionalni uređaji, te UAV (u krugu hotela) i
   2. za softverska rješenja: GAUSS i partneri (u holu hotela).

          Učešće na konferenciji je besplatno za korisnike koji se prijave do 28. aprila 2018. godine. Prijaviti se možete na web adresi www.gauss.ba/li18

          Pored GAUSS-a, prezentacije će držati istaknuti stručnjaci i predstavnici Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Ministarstva prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona, Zavoda za planiranje razvoja Kantona Sarajevo, Zavoda za urbanizam grada Tuzla, Međunarodnog aerodroma Sarajevo, Pitney Bowes Software, Oracle, Microsoft, Trimble i SatLab.

 

S poštovanjem,

 

GAUSS Team